Мини продукт при поръчка | Индивидуална онлайн консултация | Безплатна доставка над 100лв.
Aesthetic Pharma
0

Ценности

В Aesthetic Pharma вярваме в това да направим натуралните продукти по-достъпни за всички!

Ето защо нашата специална селекция брандове съчетават в себе си 100% натурални активни съставки и иновативни формули с научно доказана ефективност.

"Единствената красота, която познавам е здравето." - Хайнрих Хаине

Poland Born

Брилянтен екип от подолози и технолози с удоволствие произвеждат продуктите на Podopharm в технологичен парк в Киелце, Полша. Където пренасят иновативни решения за развитието на подологията на световно ниво от 2014г.

ГОРДИ СМЕ ДА КАЖЕМ, ЧЕ PODOPHARM Е 100% БАЗИРАНА В ПОЛША.

German Born

Оcean Pharma - водеща дерматологична компания със седалище в Германия, създадена през 1978 г. в близост до Хамбург. Екип от фармацевти, технолози, дерматолози и подиатри, разработват уникални продуктови линии, Spirularin и Skinicer, които поставят нов стандарт в грижата за кожата и ноктите. Днес производството се осъществява от фармацевтична компания Cesra Arzneimittel GmbH & Co., базирана в Баден-Баден, Германия. 

OCEAN PHARMA E 100% БАЗИРАНА В ГЕРМАНИЯ.

Poland Born

Podoland е модерен полски бранд създадени преди няколко години от ентусиасти, за които Вие и Вашите нужди имат значение. Базиран в град Вроцлав, Полша, зад марката стоят професионалисти, технолози и инжинери с дългогодишен опит и познания в сферата на подологията. 

PODOLAND Е 100% БАЗИРАН В ПОЛША, А ИНСТРУМЕНТИТЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ПО НЕМСКИ ПАТЕНТ.

Natural Ingredients

Ние в Aesthetic Pharma се ангажираме да предоставим перфектния баланс на естественост, достъпност и безопасност на възможно най-много хора. ​

Продуктите, подбрани от Aesthetic Pharma са 99% (или повече) натурално извлечени от контролирано отглеждани растения. 

Product Safety

Нашите продукти съдържат Phenoxyethanol, консервант с доказано действие, осигуряващ безопасност и защита срещу бактерии и гъбички. Съставката се използва в съотношение под 1%, гарантирайки безопасност за кожата и здравето Ви. Екипите ни за изследвания постоянно подобряват формулите с най-естествените, устойчиво извличани съставки, за оптимално качество и ефективност.

Cruelty Free / No Animal Testing

Всички брандове представлявани от Aesthetic Pharma са сертифицирани, че са 100% cruelty free - отдадени на създаването на продукти, които не са тествани върху животни.

Посветени са на практики без жестокост от първия ден. Всичко - от процесите на доставка на суровини през производството, до тестване за ефективност и безопасност, е без тестване върху животни.

Vegan

По-голямата част от продуктите на предлаганите от нас марки са 100% веган.

Това означава, че са използвани минимално количество, и то само в някои продукти, животински производни от какъвто и да е вид. Най-често използвани такива съставки са ланолин, коластра и пчелен восък.

Recyclable Packaging

За опаковките на нашите пълноразмерни продукти използваме 100% рециклируема PET пластмаса, без BPA. Стъклените бутилки също могат да се рециклират, след като изплакнете и оставите капачките. Кехлибареното стъкло и PE тръбите, които използваме за някои продукти, също са напълно рециклируеми. Важно е да допринесем за опазването на околната среда и да гарантираме успешното рециклиране на материалите.

Sustainability

Нашата визия от първия ден на Aesthetic Pharma е да се съсредоточим върху съставките и тяхната ефективност, както и върху опаковките, които са добри към Вас и Нашата флора и фауна.
Абонирайте се за нашия бюлетин и получете промокод за -10% отстъпка


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате "сайта ОРС"
2024 All rights reserved | Aesthetic Pharma е запазена търговска марка на PodoCare Ltd.