Напиши ревю и спечели Кошница
Aesthetic Pharma

За НасНашата мисия

Aesthetic Pharma е основана с мисията да бъде връзката, между уникални иновации за здравето и красотата от целия свят. С фокус върху продукти, които са естествени и безвредни, но с научно доказани ефекти, вече донесохме усещането за красота със Skinicer®, както и иновативната гама Spirularin® и Podopharm® в България.

За избор на продукти, разпространявани директно чрез Aesthetic Pharma, моля, разгледайте нашето портфолио.

Нашата визия

Ние вярваме в силата на Природата. В естествени съставки, доказано действащи от науката. Докато фармацевтичните съставки и лекарства имат своето място, ние сме запалени по намирането и споделянето на природни алтернативи, които са силно активни, но бевредни - за хората, животните или планетата.

Искаме да споделим тези открития с възможно най-много хора от всички сфери на живота, за да им помогнем в ежедневните им проблеми със здравето и красотата.

Ексклузивен вносител за България на:

 Skinicer® Repair Care  - разработена от дерматолози, естествено активна грижа за кожата като алтернатива на стероидните кремове за чувствителни / алергични състояния на кожата (вкл. екзема и псориазис, фоликулити)

 Skinicer® Ocean Kiss - естествени червила с антимикробна защита Spiralin® за чувствителни / склонни към херпес устни

 Spirularin® - естествено активна гама с двойно действие, базирана на уникален екстракт от микроводорасли (срещу херпес, гъбични инфекции по ноктите, екзема / дерматит и псориазис)

 Podopharm® - разработена от подолози и дерматолози, натурална активна грижа за кожата и ноктите срещу различни видове инфекции – гъбични и бактериални; няколко серии, покриващи нуждите на професионалистите, както и последващата грижа у дома
 


 


+359 876 151 802
info@aestheticpharma.bgМЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
ПРОДУКТИ

PODOPHARM®
SPIRULARIN®
SKINICER®

Промоции
Нови предложения


ПОЛЕЗНО

От къде да купя
Доставка и Плащане
Проблеми и решения
Полезно

2021, Всички права запазени. Защита на личните данни / Общи условия